SOMMARREA PÅ ALFA!

I dag börjar vår sommarrea på Alfa Antikvariat: köp 4 böcker eller fler, få den billigaste gratis! (Gäller ej nätsortimentet eller förlagsnya böcker). Köp för 1000:- eller mer, 10% rabatt, köp för 2000:- eller mer, 20% rabatt. Även sommarerbjudande för årsböcker: alla årsböcker (STF, Fataburen, Kulturen, S:t Eriks årsbok, landskapsårsböcker etc.) 20:-/st. häften (Fornvännen, Historisk tidskrift etc.) 10:-/st. Juli och augusti ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s